Activiteiten

Investeren in een relatie met elkaar

Activiteiten en werkzaamheden

Bij Zorgdragerij 15 investeren wij in de relatie met elkaar. Zo voelt ieder mens zich geliefd en gewaardeerd en krijgt ruimte in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Wij bieden een divers palet aan activiteiten en werkzaamheden. Hieronder een greep uit ons aanbod.

Denk aan het in ontvangst nemen van goederen, het verwerken en sorteren van producten, het repareren van goederen en afval scheiden en verwerken. Magazijnbeheer past goed bij mensen die graag individueel werken en een goed oog hebben voor details.  

Het gaat dan om het laden en lossen van goederen, het inpakken en verwerken van goederen en het afleveren van goederen aan huis. Dit is een fijne functie voor aanpakkers met spierballen die wel houden van een logistieke uitdaging!

Als winkelmedewerker bedien je de kassa of ben je aanspreekpunt. Ideaal voor mensen die graag een praatje maken!

Wij krijgen nogal wat kleding binnen bij onze tweedehandswinkels. En die kleding moet worden gesorteerd, voorzien van prijskaartjes en mooi worden geëtaleerd. Kledingmedewerkers zijn creatief en hebben gevoel voor stijl.

Voor de techneuten onder ons hebben we tal van klussen. Zoals het sorteren van elektrische apparaten en het testen ervan. Daarnaast moeten de elektronische apparaten worden voorzien van een prijssticker en mooi worden geëtaleerd in de winkel.

Hard werken maakt hongerig. Onze kantinemedewerkers voorzien alle medewerkers van een goede lunch en drinken.

Hard werken maakt hongerig. Onze kantinemedewerkers voorzien alle medewerkers van een goede lunch en drinken.

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast over de mogelijkheden bij Zorgdragerij 15? Neem dan vooral contact met ons zodat we een persoonlijk gesprek in kunnen plannen met je.